Thursday, December 27

EXAM SAHAJA

Assalamualaikum wbt....


Salam Sejahtera pada readers yg bukan beragama Islam...






Alright,, let me clear this things up. Tajuk tu aku harap tak menggambarkan bahawa betapa aku buat revision, study, focus and all those things yang rasanya macam student patut buat. Unfortunately, I as the writer tengok tajuk tu banyak kali pun, feel like brouhahas sungguh kau fahana... Macam student cemerlang, pemegang pointer tertinggi setiap semester...



Motif tajuk tu macam ni.. I want to let you guys know yang aku rajin online semasa hari- hari exam makin dekat sahaja. Kenapa??? ha...macam ni lah. Sebab waktu macam ni, line wi fi sangat laju yang buatkan aku rasa sangat awesome... Boleh bantai marathon Betul ke Bohong sampai 12 episod darab 2 musim. Kau bayangkan lah betapa tekalnya hati aku... belum lagi part BoboiBoy yang aku dah missed sampai 10 episod. 







Cemerlang Fahana,,,Cemerlang~~




















by the way.... I know that most of us is struggle to the final exam. Ladies and gentlemen, boys and girls, girlfriends and boyfriends out there...... Please do our best to perform well in the examination. It is surely not because what is the result will come out, but please think for the future generation. Kita ni yang akan mencorak generasi akan datang woi. Kalau yang nak mencorak ni pun dah jahanam, mana datang pula generasi akan datang boleh cemerlang... dan aku pesan pada korang, aku pesan pada diri aku juga. 


Kau boleh faham tak apa aku nak sampaikan??











**ada nampak ciri- ciri counsellor- to- be?? pffft~~