Friday, November 16

Habuk

Assalamualaikum....


baiklah,,apa khabar semua kau orang..?? Macam ni lah. Aku sebenarnya memang sangat kusut dengan kerja kerja sekolah aku yang banyak. Oh,, dan sebenarnya aku tekankan kat sini,, kerja sekolah aku tu tak lah banyak.. Cuma perangai 'mental' aku ni yang suka menangguh kerja.. At the end,, aku sendiri yang menangis pulun kerja tuh... sedang aku menaip ni pun, aku masih berpeluk dengan buku Social Psychology.. pulak aku punya pembentangan hari Khamis ni pasal social influence.... ada tiga bahagian... Confirmity, Compliance, last sekali Obedience.... 







Benda yang aku sangat seronok nak share dan kongsi dengan kau orang semua kat sini adalah... hujung minggu ari tu, aku  terlibat dengan ekspedisi.. amboi,, bunyi agak gempak. EKSPEDISI... aku dan kawan- kawan Kembara Alam pergi Gua Kandu.. first time dalam hidup maaaa.... 








Masa tu juga lah aku sedar yang stamina aku setakat 30 minit je..... pffftt~~



**doakan lah aku dan kengkawan optimis nak jogging petang2,,, risau lepas ni untuk ke Gua Tempurung, stamina cuma mampu tahan 15minit,,, mooooong!!!!