Wednesday, November 17

Muafakat Membawa Berkat

Selamat Hari Raya Qurban kepada semua pengunjung belog picisan aku neh,,, hehe. Pagi raya tadi aku berpeluang lagi macam tahun lepas untuk sama- sama tengok sesi penyembelihan lembu. Okay,,, sengal jek aku sebab keluar rumah lambat. Sebab tu la dah tak sempat nak tengok abah yg sembelihkan. Sampai2 je serta merta aku cari abah,, tapi tak jumpa. Abah dh gerak gi tempat lain.

Okay,, aku tak banyak nak cerita. Sendiri tengok gamba, sendiri kasi faham la ye kawan….

kepada pak cik ini,, thanks ye sudi tengok camera murah saya...

kamu semua,,, teka cepat ini pak cik tengah buat ap??? Cukup best ke korang nk buat mcm beliau?? korek2 isi perut lembu ini,,,

Lembu kelihatan tenang,,, Redha a'lallah,,, yg hidup pasti menemui mati..

Ada abang aku!!!! Best tak abang aku?? Dulu lagi ngan darah2,,, ni macam dh master, bersih je.


aku selalu bayang abah kat atas tu baca khutbah,,, adeh, tak pernah nampak...

ouh,,, cantik.. Pandai fahana edit (hidung kembang)

pinjam rumah orang lain kejap....

sangat rindu zaman2 main pasir kene marah ngan mak balik rumah berus kaki nangis2 mintak ampun utk hari ni je pasal besok konfem akan main pasir lagi... Rindu~