Wednesday, April 7

tiada perasaan

okeh,,,ASSALAMUALAIKUM kawan2....

tajuk di atas tiada kene mengena dgn entry sbb aku sgt x tau nk bg ap kt tajuk tuh. stlh buang masa fikir last2 aku bg jek tajuk 2... kalau boleh aku nk letak tajuk :

aku rasa nk update blog walaupun cuma syafiqa syahida sorang je yg baca blog aku tetapi ada bnyk perkara yang berlaku sekarang ni yg buatkan aku rasa nk update blog walaupun rasa malas yg agak melampau2 sekarang ni dan .....

okeh tak kalau entry aku tajuk mcm 2?? adakah akan kene 'BANGANG' drpd korang semua??? bodo je.... (ahah,,bodo kan diri sendiri!!!!).. tajuk mcm 2 baik aku bwt entry kt tajuk je... sengal yg amat..

okeh,, sekarang ni dh nk final exam kn... tapi aku pny la kurang bijak untuk mengatur masa sempat lg nk main satu permainan yang tak lapuk dek ujan tak lekang dek panas... permainan yang memang rase seronok kalau jumpa tangga,, rase nk lempang membe yg tendang kau ke petak mula dn rase nk cari liquid untuk padam gamba ular yg panjang tak hingat 2....

AHAH!!!! DAM ULAR.... ('',)

sengal jugak la rasany waktu2 final nih bergelumang dengan ular dan tangga... kalau tangga 2 rasany tak ada masalah.. tapi kalau ular mmg hampes sangat2... haha,, tak perlu emosi dengan permainan...

okeh,, mari aku cerita sikit kat kau macamana boleh hilangny emosi yg kool aku ni bila berhadap dgn permainan yg tak banyak modal nih....

okeh,, aku pny nasib nih kalau cabut undi selalu dpt nombor yg depan.... so,, of course mase permainan 2 aku sampai dulu.. selaluny mcm 2.. kau nmpk aku angkuh ke??? tak... sebab permainan ni mmg bwt aku hilang sabar.....

aku akn smpi lebih awal dr member aku yg lain.. tak kesah la dh kene tendang dulu ke ap... tp mmg akan sampai dulu. tapi.. sebelum nk ke petak akhir 2.. penanda aku 2 akan menari- nari tango+ ke depan ke belakang+ jumpa ular+ last2 kene tendang ke petak mula sml... haha!!!!

apahal agak2 smpi blh jd mcm 2??? sebab dh menari kt atas 2... member aku yg kt bawah pn dh sampai atas... aku x menang2 jgak... mmg ntah ap2...

main smpai la 2, 3 kali... x ad aku yg menang.. semua kene tendang. pengajaran yg aku dpt adlh tak semestinya smpi dulu akan menang dulu,,,

heeee... bengong jap....

nota busuk :: baru nk update gamba mase BTN sbb baru dpt... tp wreless lembap gile...